Zadzwoń i zamów: 797 674 992
Płać gotówką, kartą lub szybkim przelewem!
          
            
            
              
              Pizza Neapolitańska
            
            
          
        
        - 
    
    
    
FRUTTI DI MARE
sos pelati, mozzarella fior di latte, mule, kalmary, ośmiornica, czosnek i natka pietruszki duszone na białym winie54,00 zł - 
    
    
    
Pizza Marinara
sos pelati, anchois, czosnek, oregano, bazylia sos pelati, czosnek, świeża bazylia, oregano, anchois - 
    
    
    
Cezar
bianca, pesto bazyliowe, marynowana pierś z kurczaka, po wyjęciu z pieca: sałata rzymska, pomidorki cherry, ogórek kiszony, sos cezar52,00 zł - 
    
    
    
Pepperoni
Sos pelati, Mozzarella Fior Di Latte, Sasiccia Diavoletta.38,00 zł - 
    
    
    
Salami Ventricina
Sos pelati, ser Fontal D.O.P., Ventricina Piccante, karmelizowana czerwona cebula.42,00 zł 
          
            
            
              
              Przystawki
            
            
          
        
        
        Wysmakowany początek.
      
    
    
  - 
    
    
    
Antipasto Misto - 2 os
deska serów i wędlin dla 2 osób - 
    
    
    
Antipasto Misto - 4 os
deska serów i wędlin dla 4 osób - 
    
    
    
Bób z Chorizo
bób, chorizo, masło, bułki własnego wypieku - 
    
    
    
GAMBERETTI CLASICCO
krewetki smażone w emulsji winno maślanej z czosnkiem i szalotką podane z limonką i domowymi bułkami - 
    
    
    
Tatar Wołowy
drobno siekana polędwica wołowa z czerwoną cebulą, ogórkiem i kaparami podana z żółtkiem, grzybkiem marynowanym i pieczywem własnego wypieku - 
    
    
    
FOCACCIA
z rozmarynem i solą morską - 
    
    
    
FOCACCIA Z GORGONZOLĄ
 - 
    
    
    
Bruschetta Pomodoro
ciabata własnego wypieku, pomidory malinowe z oliwą, czosnkiem i pesto pod parmezanem - 
    
    
    
FOCACCIA Z PESTO BAZYLIOWYM
 - 
    
    
    
KREWETKI Z CHORIZO
krewetki tygrysie z kiełbasą chorizo na białym winie z czosnkiem podane z pieczywem własnego wypieku 
          
            
            
              
              Zupy
            
            
          
        
        
        Klasyki oraz sezonowe speciały
      
    
    
  - 
    
    
    
Krem z pomidorów
podany z pesto bazyliowym i parmezanem - 
    
    
    
Zupa Tajska Tom Yum kurczak
mleko kokosowe, pieczarki, papryka, dymka, kolendra, trawa cytrynowa, z kurczakiem - 
    
    
    
Zupa Tajska Tom Yum krewetka
mleko kokosowe, pieczarki, papryka, dymka, kolendra, trawa cytrynowa, z krewetkami 
          
            
            
              
              Sałaty
            
            
          
        
        
        lekkie, pożywne
      
    
    
  - 
    
    
    
Sałatatka zielona
pieczony ser kozi z marynowaną gruszką, prażonymi orzechami nerkowca na sałatach - 
    
    
    
Keto
burger wołowy 180 g., bekon, jajo sadzone, sałata rzymska, czerwona cebula, pomidor, sos winegret - 
    
    
    
SAŁATKA PESTO BAZYLIOWE
Mozzarella fior di latte, pomidorki cherry, czarne oliwki, grillowana cukinia, pesto bazyliowe i rukola 
          
            
            
              
              Dania Główne
            
            
          
        
        
        wyrafinowana oryginalność
      
    
    
  - 
    
    
    
Mule w pomidorach z chorizo
 - 
    
    
    
Mule w mleku kokosowym z curry
 - 
    
    
    
Kanapka M5 z pastrami
Bułka pszenna własnego wypieku, pastrami z mostka wołowego (własna produkcja), kapusta kiszona, ser mimolette, szczypiorek, sos na bazie musztardy Colman's - 
    
    
    
Pstrąg Pieczony
pstrąg pieczony w całości, pieczony ziemniak, blanszowany jarmuż, masło ziołowo czosnkowe - 
    
    
    
Hamburger cheese becon
soczysty burger wołowy (180 g ) chrupiący becon, ser mimolette, warzywa i pikle oraz autorski sos joppie podany w bułce maślanej z sezamem - 
    
    
    
Krewetki z mango
krewetki tygrysie w sosie mango z jarmużem i dzikim ryżem - 
    
    
    
Hamburger cheese becon zestaw
soczysty burger wołowy (180 g ) chrupiący becon, ser mimolette, warzywa i pikle oraz autorski sos joppie podany w bułce maślanej z sezamem w zestawie z frytkami stekowymi i sałatką z rukoli - 
    
    
    
Kaczka w jeżynach
bastowana na maśle pierś kaczki w sosie jeżynowym podana z polentą kukurydzianą i karmelizowanymi buraczkami - 
    
    
    
Labraks z pieca
pieczony okoń morski, ratatuj warzywne, ziemniaki opiekane - 
    
    
    
Poliki wołowe
długo duszone poliki wołowe w sosie rozmarynowym z blanszowanym jarmużem i pieczonym ziemniakiem - 
    
    
    
Kurczak z Zielonym Curry
mleko kokosowe, ananas świeży, pak choi, cebula, papryka, liść kafiru, dziki ryż 
          
            
            
              
              Steak
            
            
          
        
        
        ### STEKI SERWUJEMY WYŁĄCZNIE W RESTAURACJI ###
      
    
    
  - 
    
    
    
New York
stek wycięty z rostbefu - najlepiej smakuje na miejscu :)
cena za 100 gram, waga 1 sztuki około 300 gram, prosimy o kontakt telefoniczny celem ustalenia wagi. - 
    
    
    
Rib Eye
stek wycięty z antrykotu (waga ok. 300g.) - najlepiej smakuje na miejscu :)
cena za 100g. - prosimy o kontakt telefoniczny celem ustalenia wagi. - 
    
    
    
T-Bone
kawałek wycięty z kością, rozdzielającą rostbef i polędwicę (waga ok. 500g.) - najlepiej smakuje na miejscu :)
cena za 100g - prosimy o kontakt telefoniczny celem ustalenia wagi. - 
    
    
    
Frytki Stekowe
100 g - 
    
    
    
Ziemniak grillowany
 - 
    
    
    
Sałatka z rukoli
 - 
    
    
    
Szpinak blanszowany
 - 
    
    
    
Warzywa grillowane
 
          
            
            
              
              Pasty
            
            
          
        
        
        Prawdziwa włoska uczta.
      
    
    
  
          
            
            
              
              Vege / Vega
            
            
          
        
        - 
    
    
    
Focaccia
rozmaryn z solą morską - 
    
    
    
Kopytka
nadziewane serkiem kozim i truflą podane z boczniakiem, szpinakiem i dymką w delikatnym sosie maślanym - 
    
    
    
Pizza Marinara
sos pelati, anchois, czosnek, oregano, bazylia sos pelati, czosnek, świeża bazylia, oregano, anchois - 
    
    
    
FOCACCIA Z GORGONZOLĄ
 
          
            
            
              
              Dla Dzieci
            
            
          
        
        - 
    
    
    
Makaron Gnocchi
włoskie kopytka na maśle z cukrem i parmezanem - 
    
    
    
Panierowany Filet
pierś z kurczaka zagrodowego z frytkami i marchewką baby na maśle - 
    
    
    
Chicken burger
chrupiąca polędwiczka kurczaka z warzywami w maślanej bułce i frytkami - 
    
    
    
Penne pomodoro
Makaron penne z sosem pomidorowym i parmezanem 
          
            
            
              
              Desery
            
            
          
        
        - 
    
    
    
Beza z kremem i musem malinowym
Beza, krem mascarpone, mus malinowy, owoce sezonowe - 
    
    
    
Deser Polecany
Prosimy o kontakt telefoniczny w celu utalenia dostępności. 
          
            
            
              
              Napoje
            
            
          
        
        - 
    
    
    
Coca-Cola 0,85l
18,00 zł - 
    
    
    
Soki Naturalne
15,00 zł - 
    
    
    
Napój Bio Galvanina
24,00 zł