Zadzwoń i zamów: 797 674 992
Płać gotówką, kartą lub szybkim przelewem!
          
            
            
              
              Pizza Neapolitańska
            
            
          
        
        
- 
    
    
    FRUTTI DI MAREsos pelati, mozzarella fior di latte, mule, kalmary, ośmiornica, czosnek i natka pietruszki duszone na białym winie54,00 zł
- 
    
    
    Pizza Marinarasos pelati, anchois, czosnek, oregano, bazylia sos pelati, czosnek, świeża bazylia, oregano, anchois
- 
    
    
    Cezarbianca, pesto bazyliowe, marynowana pierś z kurczaka, po wyjęciu z pieca: sałata rzymska, pomidorki cherry, ogórek kiszony, sos cezar52,00 zł
- 
    
    
    PepperoniSos pelati, Mozzarella Fior Di Latte, Sasiccia Diavoletta.38,00 zł
- 
    
    
    Salami VentricinaSos pelati, ser Fontal D.O.P., Ventricina Piccante, karmelizowana czerwona cebula.42,00 zł
          
            
            
              
              Przystawki
            
            
          
        
        
        Wysmakowany początek.
      
    
    
  - 
    
    
    Antipasto Misto - 2 osdeska serów i wędlin dla 2 osób
- 
    
    
    Antipasto Misto - 4 osdeska serów i wędlin dla 4 osób
- 
    
    
    Bób z Chorizobób, chorizo, masło, bułki własnego wypieku
- 
    
    
    GAMBERETTI CLASICCOkrewetki smażone w emulsji winno maślanej z czosnkiem i szalotką podane z limonką i domowymi bułkami
- 
    
    
    Tatar Wołowydrobno siekana polędwica wołowa z czerwoną cebulą, ogórkiem i kaparami podana z żółtkiem, grzybkiem marynowanym i pieczywem własnego wypieku
- 
    
    
    FOCACCIAz rozmarynem i solą morską
- 
    
    
    FOCACCIA Z GORGONZOLĄ
- 
    
    
    Bruschetta Pomodorociabata własnego wypieku, pomidory malinowe z oliwą, czosnkiem i pesto pod parmezanem
- 
    
    
    FOCACCIA Z PESTO BAZYLIOWYM
- 
    
    
    KREWETKI Z CHORIZOkrewetki tygrysie z kiełbasą chorizo na białym winie z czosnkiem podane z pieczywem własnego wypieku
          
            
            
              
              Zupy
            
            
          
        
        
        Klasyki oraz sezonowe speciały
      
    
    
  - 
    
    
    Krem z pomidorówpodany z pesto bazyliowym i parmezanem
- 
    
    
    Zupa Tajska Tom Yum kurczakmleko kokosowe, pieczarki, papryka, dymka, kolendra, trawa cytrynowa, z kurczakiem
- 
    
    
    Zupa Tajska Tom Yum krewetkamleko kokosowe, pieczarki, papryka, dymka, kolendra, trawa cytrynowa, z krewetkami
          
            
            
              
              Sałaty
            
            
          
        
        
        lekkie, pożywne
      
    
    
  
- 
    
    
    Sałatatka zielonapieczony ser kozi z marynowaną gruszką, prażonymi orzechami nerkowca na sałatach
- 
    
    
    Ketoburger wołowy 180 g., bekon, jajo sadzone, sałata rzymska, czerwona cebula, pomidor, sos winegret
- 
    
    
    SAŁATKA PESTO BAZYLIOWEMozzarella fior di latte, pomidorki cherry, czarne oliwki, grillowana cukinia, pesto bazyliowe i rukola
          
            
            
              
              Dania Główne
            
            
          
        
        
        wyrafinowana oryginalność
      
    
    
  
- 
    
    
    Mule w pomidorach z chorizo
- 
    
    
    Mule w mleku kokosowym z curry
- 
    
    
    Kanapka M5 z pastramiBułka pszenna własnego wypieku, pastrami z mostka wołowego (własna produkcja), kapusta kiszona, ser mimolette, szczypiorek, sos na bazie musztardy Colman's
- 
    
    
    Pstrąg Pieczonypstrąg pieczony w całości, pieczony ziemniak, blanszowany jarmuż, masło ziołowo czosnkowe
- 
    
    
    Hamburger cheese beconsoczysty burger wołowy (180 g ) chrupiący becon, ser mimolette, warzywa i pikle oraz autorski sos joppie podany w bułce maślanej z sezamem
- 
    
    
    Krewetki z mangokrewetki tygrysie w sosie mango z jarmużem i dzikim ryżem
- 
    
    
    Hamburger cheese becon zestawsoczysty burger wołowy (180 g ) chrupiący becon, ser mimolette, warzywa i pikle oraz autorski sos joppie podany w bułce maślanej z sezamem w zestawie z frytkami stekowymi i sałatką z rukoli
- 
    
    
    Kaczka w jeżynachbastowana na maśle pierś kaczki w sosie jeżynowym podana z polentą kukurydzianą i karmelizowanymi buraczkami
- 
    
    
    Labraks z piecapieczony okoń morski, ratatuj warzywne, ziemniaki opiekane
- 
    
    
    Poliki wołowedługo duszone poliki wołowe w sosie rozmarynowym z blanszowanym jarmużem i pieczonym ziemniakiem
- 
    
    
    Kurczak z Zielonym Currymleko kokosowe, ananas świeży, pak choi, cebula, papryka, liść kafiru, dziki ryż
          
            
            
              
              Steak
            
            
          
        
        
        ### STEKI SERWUJEMY WYŁĄCZNIE W RESTAURACJI ###
      
    
    
  - 
    
    
    New Yorkstek wycięty z rostbefu - najlepiej smakuje na miejscu :)
 cena za 100 gram, waga 1 sztuki około 300 gram, prosimy o kontakt telefoniczny celem ustalenia wagi.
- 
    
    
    Rib Eyestek wycięty z antrykotu (waga ok. 300g.) - najlepiej smakuje na miejscu :)
 cena za 100g. - prosimy o kontakt telefoniczny celem ustalenia wagi.
- 
    
    
    T-Bonekawałek wycięty z kością, rozdzielającą rostbef i polędwicę (waga ok. 500g.) - najlepiej smakuje na miejscu :)
 cena za 100g - prosimy o kontakt telefoniczny celem ustalenia wagi.
- 
    
    
    Frytki Stekowe100 g
- 
    
    
    Ziemniak grillowany
- 
    
    
    Sałatka z rukoli
- 
    
    
    Szpinak blanszowany
- 
    
    
    Warzywa grillowane
          
            
            
              
              Pasty
            
            
          
        
        
        Prawdziwa włoska uczta.
      
    
    
  
          
            
            
              
              Vege / Vega
            
            
          
        
        - 
    
    
    Focacciarozmaryn z solą morską
- 
    
    
    Kopytkanadziewane serkiem kozim i truflą podane z boczniakiem, szpinakiem i dymką w delikatnym sosie maślanym
- 
    
    
    Pizza Marinarasos pelati, anchois, czosnek, oregano, bazylia sos pelati, czosnek, świeża bazylia, oregano, anchois
- 
    
    
    FOCACCIA Z GORGONZOLĄ
          
            
            
              
              Dla Dzieci
            
            
          
        
        - 
    
    
    Makaron Gnocchiwłoskie kopytka na maśle z cukrem i parmezanem
- 
    
    
    Panierowany Filetpierś z kurczaka zagrodowego z frytkami i marchewką baby na maśle
- 
    
    
    Chicken burgerchrupiąca polędwiczka kurczaka z warzywami w maślanej bułce i frytkami
- 
    
    
    Penne pomodoroMakaron penne z sosem pomidorowym i parmezanem
          
            
            
              
              Desery
            
            
          
        
        - 
    
    
    Beza z kremem i musem malinowymBeza, krem mascarpone, mus malinowy, owoce sezonowe
- 
    
    
    Deser PolecanyProsimy o kontakt telefoniczny w celu utalenia dostępności.
          
            
            
              
              Napoje
            
            
          
        
        - 
    
    
    Coca-Cola 0,85l18,00 zł
- 
    
    
    Soki Naturalne15,00 zł
- 
    
    
    Napój Bio Galvanina24,00 zł
 
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      